Τελικά το μέγεθος μετράει; Και τι προτιμούν οι γυναίκες; Ολα όσα έδειξε έρευνα

shutterstock.com

Για το ιδανικό μέγεθος του ανδρικού μορίου έχουν γραφτεί αναλύσεις επί αναλύσεων όπως και για το τι τελικά προτιμούν οι γυναίκες.

Μια τελευταία έρευνα, με την υπογραφή του UCLA υποστηρίζει ότι άλλο μέγεθος ανδρικού μορίου προτιμούν οι γυναίκες για one night stand και άλλο για μόνιμη σχέση.

Η Δρ Νικόλ Πράουζ, νευροεπιστήμονας του UCLA, που εξειδικεύεται στη σεξουαλική ορμή, δημιούργησε 100 πιθανές διαστάσεις μορίου σε στύση. Στη συνέχεια, μαζί με την ομάδα της περιόρισαν τις επιλογές σε 33 πιο αντιπροσωπευτικές και με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή εκτύπωσαν τα ομοιώματα μορίων και τα τοποθέτησαν σε ένα καλάθι.

Στη συνέχεια ζήτησαν από 75 γυναίκες να επιλέξουν δύο ομοιώματα μορίων (από το καλάθι) ένα με το μέγεθος που θα ήθελαν να διαθέτει ο παρτενέρ τους για one night stand και ένα με το μέγεθος που θα ήθελαν να διαθέτει ο άνδρας με τον οποίο θα επιθυμούσαν να κάνουν μόνιμη σχέση. Το μεγαλύτερο ομοίωμα ανδρικού μορίου στο καλάθι ήταν μήκους 22,84 εκ. και το μικρότερο 10,14 εκ..

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι ιδανικά, οι γυναίκες θα προτιμούσαν ο σύντροφός τους να έχει μόριο με μήκος 16 εκ. και περίμετρο 12,2 εκ.. Για one night stand θα προτιμούσαν ο παρτενέρ τους να έχει... προσόντα μήκους 16,25 εκ. και περιμέτρου 12,7 εκ. .

Η μελέτη κατέληξε, επίσης, στο συμπέρασμα ότι τις γυναίκες ενδιαφέρει περισσότερο από το μήκος, η περίμετρος του ανδρικού μορίου.

Η Δρ. Πράουζ ανέφερε ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο του μορίου του συντρόφου/παρτενέρ τους.

Η καθηγήτρια του UCLA δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι οι γυναίκες πάντως, σε ότι αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, εστιάζουν στο βάρος, τη μυική δύναμη, το χρώμα και το πόσο καθαρό είναι το δέρμα των ανδρών που τους ενδιαφέρει.

loading...