Latest News

4 τρόποι να μαγειρέψεις με μπύρα

1) Μαρίναρε...
το κρέας με μπύρα πριν το ψήσιμο
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα πουλερικά αλλά και το χοιρινό να στεγνώνουν στο φούρνο, στη διάρκεια του ψησίματος. Ωστόσο, αν τα μαρινάρεις με μπύρα, αντέχουν στην υψηλή θερμοκρασία και δεν στεγνώνουν τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα να διατηρούν τους χυμούς τους και να γίνονται καλοψημένα μεν, ζουμερά δε.

2) Χρησιμοποίησε μία τύπου lager για να "σβήσεις" το κρέας σου
Αντί για κρασί, δοκίμασε να σβήσεις το κρέας σου με μία μπύρα τύπου lager και σκούρα. Θα μας θυμηθείς.

3) Πρόσθεσε μαύρη μπύρα στα πιάτα με μοσχάρι
Το κρέας σου θα αποκτήσει μία ξεχωριστή γεύση. Ταιριάζει ιδανικά και στα burgers.

4) Μπορείς και να την ψήσεις σ' ένα επιδόρπιο σοκολάτας
Και, ειδικά, αν πρόκειται για μαύρη σοκολάτα. Η γεύση του θα απογειωθεί. Seriously. Και ναι, μπορεί το κέικ σοκολάτας να μην είναι ό,τι πιο υγιεινό, αλλά να είσαι σίγουρη ότι η μπύρα δεν το επιβαρύνει καθόλου.

Recent Post