Τα 12 πιο αποτυχημένα photoshop όλων των εποχών – Τα λάθη που βγάζουν μάτι [photos]

Μπορεί τώρα τελευταία τα μεγάλα περιοδικά μόδας να έχουν περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το Photoshop λόγω της ψεύτικης εικόνας που δημιουργούν στις γυναίκες…για τον τύπο σώματος που πρέπει να έχουν, ωστόσο, το φωτομοντάζ στο παρελθόν έδινε και έπαιρνε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που... οι γραφίστες δεν «έσβηναν» μόνο την κυτταρίτιδα και τα περιττά παχάκια από τα μοντέλα αλλά εκ παραδρομής έκοβαν... ώμους, πόδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.


Το Bussiness Insider παρουσιάζει τα 24 πιο αποτυχημένα photoshop όλων των εποχών:
Οπως φαίνεται οι γραφίστες θέλησαν να «μικρύνουν» το μοντέλο κόβωντας από το πλάι. Ξέχασαν, όμως, να κάνουν και τα απαραίτητα κοψίματα κάτω από τη μασχάλη με αποτέλεσμα ένα κόμμάτι δέρματος να χάσκει στο κενό. Οσο για το χέρι... Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
Απίστευτο, αλλά ναι. Της εξαφάνισαν το πόδι...
Προφανώς ο γραφίστας ήταν άσχετος.... Της κρέμασε το μετάλλιο στον ώμο.
Προφανώς κάπως έτσι το είχε φανταστεί. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο γραφίστας κόλλησε στο μοντέλο ένα δάχτυλο με τόσο μάλιστα άσχημο τρόπο που βγάζει μάτι.
Ηθελαν άλλα παπούτσια; Δεν τους άρεσαν τα πόδια του μοντέλου; Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ομως, μάθαμε πόσο κακός ήταν ο γραφίστας που ανέλαβε να της βάλει ένα... άλλο ζευγάρι παπούτσια.
Το μοντέλο δεν είναι παραπληγικό. Δεν έχει χάσει το ένα της πόδι για κάποιο λόγο. Μόνο στη φωτογραφία ο γραφίστας δεν το θεώρησε απαραίτητο...
Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί κανείς να περπατήσει πάνω στο νερό. Δηλαδή αν ο γραφίστας είναι άσχετος.
«Το διάφανο χέρι». Η σέρφερ της φωτογραφίας έχει δυο παλάμες, αλλά όχι και δυο χέρια. Το ένα της το «έκοψε» ο γραφίστας.
Ο.... μακρυχέρης.
Τι δουλειά έχει το χέρι κάτω από τον καβάλο του μοντέλου;
Σπάνια περίπτωση ανθρώπου με... τέσσερα χέρια. Με τη βοήθεια του γραφίστα πάντα.
loading...