Κάνει την ασπιρίνη σκόνη και τη βάζει στα μαλλία ο λόγος; Τέλειος!


Συνήθως πίνουμε την ασπιρίνη, όταν έχουμε φοβερό πονοκέφαλο, πυρετό ή όταν παρατηρούμε τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος.

Η ασπιρίνη είναι αρκετά αποτελεσματική ως γενικό παυσίπονο. Άλλοι άνθρωποι την παίρνουν προκειμένου να βοηθηθούν σε προβλήματα στην καρδιά τους και για να προλάβουν το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα. Η ασπιρίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και χρήσιμη λόγω των ισχυρών συστατικών της -του σαλικυλικού οξέως.

Όπως είπαμε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπευτικές χρήσεις αυτής. Αλλά, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά άλλα μη ιατρικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτή.

Καθώς η ασπιρίνη:

Ανανεώνει και καθαρίζει το αίμα

Όπως είπαμε, η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο λειτουργεί καλά σαν ένα καθαριστικό­για όλο το δέρμα – κυρίως επειδή βοηθά στην μείωση του πρήξιμου,της ερυθρότητα, και της ακμής με την μετακινώντας τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν το δέρμα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε – φτιάξτε μια μάσκα διαλύοντας μέχρι 5 δισκία ασπιρίνης, συνδυαζοντάς τα με ένα φλιτζάνι ¼ του νερού, και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει την πάστα αυτή στο δέρμα σας για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Μειώνει την πιτυρίδα

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα. Έτσι, εάν πάσχετε από φαγούρα και ξηρό δέρμα κεφαλής, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την απλή μέθοδο – απλά διαλύστε 2-3 χάπια κάνοντας τα σκόνη και ανακατέψτε τη με το σαμπουάν σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το σαμπουάν σας να καθίσει στο τριχωτό της κεφαλής σας για μερικά λεπτά πριν το ξέπλυμα, αυτό λειτουργεί, επειδή το σαλικυλικό οξύ περιέχει μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα. Έτσι, εάν πάσχετε από φαγούρα και ξηρό δέρμα κεφαλής, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την απλή μέθοδο – απλά διαλύστε 2-3 χάπια κάνοντας τα σκόνη και ανακατέψτε τη με το σαμπουάν σας

Κάνει τα λουλούδια σας να διαρκούν περισσότερο

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα φυτά μας και τα φρέσκα κομμένα άνθη έχουν την τάση να μαραίνονται γρήγορα. Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό είναι πιθανώς επειδή παράγουν αιθυλένιο, και έτσι σαπίζουν, αλλά αν προσθέσετε μια θρυμματισμένη ασπιρίνη στο νερό μέσα στο οποίο βρίσκονται τα λουλούδια σας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο!

Αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες του ιδρώτα

Επιτρέψτε μου να σας θέσω ένα απλό ερώτημα ,μήπως ιδρώνετε πολύ; Λοιπόν, αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάστε αυτή την απλή μέθοδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κιτρινισμένοι λεκέδες στα ρούχα στη περιοχή της μασχάλης είναι αντιαισθητικοί και η αφαίρεσή του είναι πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη, αν χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη κατά των κηλίδων. Δείτε τι πρέπει να κάνετε – συνδυάστε 5 θρυμματισμένα δισκία ασπιρίνης με ¼ φλιτζάνι νερό και εφαρμόστε αυτήν την πάστα στους λεκέδες του ιδρώτα. Αφήστε τη να κάνει τα μαγικά της για τουλάχιστον μερικά λεπτά πριν το ξέπλυμα και στη συνέχεια πλύνετε τα ρούχα όπως κάνετε συνήθως.

Ξεκινήσει μια νεκρή μπαταρία αυτοκινήτου

Σημείωση: φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Δείτε τι πρέπει να κάνετε – εάν η μπαταρία του αυτοκινήτου σας σταματάει πότε πότε, βάλτε τουλάχιστον 2 ασπιρίνης ανά κύτταρο στην μπαταρία. Το σαλικυλικό οξύ που βρίσκεται στην ασπιρίνη αντιδρά με το θειικό οξύ της μπαταρίας ,δημιουργώντας ένα φορτίο αρκετά ισχυρό προκειμένου να πάρει μπρος η μηχανή σας ώστε να μπορέσετε να πάτε στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων ή σε ένα μηχανικό. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί αν το κάνετε αυτό – η χημική αντίδραση μπορεί να παράγει κάποια δυσάρεστα, επιβλαβή υποπροϊόντα.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
loading...