Και το φιλί θέλει τον τρόπο του -5 τιπς που θα τον κάνουν... ενεργό ηφαίστειο

Και το φιλί θέλει τον τρόπο του -5 τιπς που θα τον κάνουν... ενεργό ηφαίστειο
ίναι η αρχή των πάντων...η αρχή που ο ένας θέλει τον άλλον ακόμα πιο πολύ, η αρχή του έρωτα, του πάθους και της ευχαρίστησης.

Μπορεί κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον να έχεις άγχος για το αν θα είναι καλό το σεξ ή όχι, αλλά αυτό στο οποίο θα πρέπει να ποντάρεις πρώτα είναι το καλό, παθιασμένο φιλί.

Ούτε στημένο, ούτε σαλιάρικο, ούτε άγριο... απλώς ερωτικό και μυστηριώδες.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σε κάνουν να δώσεις περισσότερη βάση στην στιγμή που φιλιέστε!

Φίλα τον την στιγμή που τον θέλεις (και σε θέλει) πολύ


Ακόμη κι αν έχετε σχέση καιρό ή απλά βγαίνετε, μην κάνεις το φιλί να είναι κάτι καθιερωμένο (του στιλ τον φιλάς μόλις το δεις, μόλις σου χαμογελάσει, πριν βγείτε από το αμάξι και γενικά κάθε 5 λεπτά). Το σημαντικό είναι να κάνεις το φιλί μέρος του παιχνιδιού. Δείξε του με τα μάτια πως θέλεις να τον φιλήσεις, αλλά μην το κάνεις. Πλησίασέ τον και μίλα του αργά, αλλά μην τον φιλήσεις. Κάνε τον να πιστεύει πως θα γίνει, αλλά όχι τόσο εύκολα. Προσοχή: Μην το παρακάνεις, απλά φίλα τον, όταν πιστέψεις ότι δεν μπορείς να κρατηθείς άλλο... θα καταλάβετε πως η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα!

Μην το ελέγξεις

Εντάξει δεν εννοούμε να αφήσει το φιλί στην... στην μοίρα του. Απλά μην έχεις συγκεκριμένους κανόνες- τακτικές στο μυαλό σου. Το καλύτερο σε ένα φιλί είναι το ότι κάθε φορά πρέπει να είναι διαφορετικό. Άσε, λοιπόν, την διάθεσή σου να καθορίσει το φιλί σου. Αν έχεις πιο άγριες διαθέσεις, αν είσαι πιο χαλαρή, πιο γλυκιά ή ακόμη και πιο θυμωμένη, δείξ' το μέσω του φιλιού. Θα πάρει κατευθείαν το μήνυμα.
loading...